Predstave
To je ta šema
To je ta šema

“To je ta šema” je najnoviji solo show koji obiluje crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama objašnjava publici kroz sat i pol nastupa dok se oni smiju, jer misle da se šali!

Samo jedan Dalmatinac
Samo jedan Dalmatinac

“Samo jedan Dalmatinac” je prvi Škiljin One Man Show. To je stand-up comedy show u kojem će u samo sat i pol vremena pokušati dokazati da je normalan. Bezuspješno.

U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš – ‘ko se tuče, taj se voli – a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvat zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.

Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?
Pitanja je mnogo, a on je samo jedan… Dalmatinac.

Misusovo
Misusovo

„Misusovo“ je tematski stand-up comedy show, a samo ime daje naslutiti o kojoj temi se radi. Kroz zadnjih nekoliko godina nakupilo se dosta srodnog materijala i sazrijelo je vrijeme da se sažme u jedan nastup. Religije nude odgovore na brojna pitanja, ali na neka Škiljo još uvijek traži odgovor. Kroz 90 minuta svoje propovijedi proći će kroz njih, ne za one koji traže odgovore, nego za one koji traže zajebanciju, jer to ovaj show i nudi.
„Misusovo“ najbolje opisuju stihovi onog poznatog psalma:
Ništa SKANDALOZNO, samo nebulozno.
Ništa KONTROVERZA, samo zeza.
Ništa PROVOKACIJA, samo zajebancija.

Back2Black
Back2Black

“Back2Black” je crnohumorni tematski stand-up show Josipa Škilje i Ivice Lazanea. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju – čuli su za to, ali u praksi…

Stand-up comedy night in English
Stand-up comedy night in English

“Stand-up comedy night in English” je show koji varira sadržajem, trajanjem i komičarskom postavom, na kojem Škiljo izvodi svoje najbolje baze na engleskom jeziku. Nakon brojnih nastupa u raznim aranžmanima i na raznim lokacijama, ali ponajviše u Splitu pred stranim gostima iz čitavog svijeta, materijal je izbrušen do krajnjih granica i spreman za osvajanje internacionalnog tržišta! 😀