Predstave
Šta pričaš ti!?
Šta pričaš ti!?

“Šta pričaš ti!?” je najnoviji solo show kroz koji donosim raznorazne opservacije i priče. Kako sam razočarao sebe i mnoge druge, koliko sam disfunkcionalan u svakodnevici, jesam li loš primjer djeci i zašto ne planiram nastupe po Zagori? Publika će saznati odgovore na ta i brojna druga pitanja koja nisu postavljali, niti ih zanimaju, ali nemaju izbora nego poslušati ukoliko dođu na ovaj stand-up comedy show.

To je ta šema
To je ta šema

“To je ta šema” je solo show koji obiluje crticama iz svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mi padaju na pamet kada odem na putovanje ili se susretnem s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazim u svojim raznolikim životnim ulogama objašnjavam publici kroz sat i pol nastupa dok se oni smiju, jer misle da se šalim!

Samo jedan Dalmatinac
Samo jedan Dalmatinac

“Samo jedan Dalmatinac” je moj prvi One Man Show. To je stand-up comedy show u kojem u samo sat i pol vremena pokušavam dokazati da sam normalan. Bezuspješno.

U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš – ‘ko se tuče, taj se voli – a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvat zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.

Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?
Pitanja je mnogo, a ja sam samo jedan… Dalmatinac.

Misusovo
Misusovo

„Misusovo“ je tematski stand-up comedy show, a samo ime daje naslutiti o kojoj temi se radi. Kroz zadnjih nekoliko godina nakupilo se dosta srodnog materijala i sazrijelo je vrijeme da se sažme u jedan nastup. Religije nude odgovore na brojna pitanja, ali na mnoga ja još uvijek tražim odgovor. Kroz 90 minuta svoje propovijedi proći ću kroz njih, ne za one koji traže odgovore, nego za one koji traže zajebanciju, jer to ovaj show i nudi.
„Misusovo“ najbolje opisuju stihovi onog poznatog psalma:
Ništa SKANDALOZNO, samo nebulozno.
Ništa KONTROVERZA, samo zeza.
Ništa PROVOKACIJA, samo zajebancija.

Back2Black
Back2Black

“Back2Black” je crnohumorni tematski stand-up show Josipa Škilje i Ivice Lazanea. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju – čuli su za to, ali u praksi…

English Stand-up Comedy
English Stand-up Comedy

“Stand-up comedy night in English” je show koji varira sadržajem, trajanjem i komičarskom postavom, na kojem izvodim svoje najbolje baze na engleskom jeziku. Nakon brojnih nastupa u raznim aranžmanima i na raznim lokacijama, ali ponajviše u Splitu pred stranim gostima iz čitavog svijeta, materijal je izbrušen do krajnjih granica i spreman za osvajanje internacionalnog tržišta! 😀